Testat lite myggmedel över midsommar

Publicerat av myggfri den

myggmedel och kubb
myggmedel och kubb

Nu i semestertider vill iallafall inte jag ha några myggbett. Under midsommarveckan använde jag myggmedel som gjorde att jag och mina vänner inte fick ett enda. Jag använde mig av både Smidge och Bushman.Vi kunde göra alla utomhusaktiviteter utan att oroa oss för att bli uppätna. Vi spelade golf, åt middagar, spelade kubb och fiskade utan några problem. Båda myggmedlen fungerade utmärkt för mig, skulle rekommendera båda,en Smidge hade en mildare doft och Bushman använder starkare ämne så borde fungera något bättre.

Aftonbladet gjorde tester om de bästa myggfällorna dagarna innan midsommar, då Myggfri.nu produkter inklusive Bushman som fick fyra ++++ . Även Expressen har skrivit om både Bushman och Smidge. Kul för oss på Myggfri att få synas i dessa stora tidningar.

Myggfri.nu är ensamma försäljare av Smidge som är ett nytt myggmedel/insektsmedel i Sverige skyddar inte bara mot mygg och knott utan även mot fästingar och andra insekter. Jag kunde alltså gå i höggräs för att leta både golfbollar samt blommor till midsommarkransen. Insektsmedlet innehåller 20% Saltidin vilket är skonsamt för huden. Varan kan därför användas av barn samt gravida, till skillnad från bushman som inte ska användas av gravida och barn under 13.

Kan också läsa om vår upplevelse av Thermacell som är ett ett annat alternativ eller komplement till myggmedel. Thermacellen är inte direkt effektiv mot knott som bästa är att ha båda. Då håller sig myggen på tryggt avstånd och knotten är inte allt för nära.

Bushman Insektsavstötande Spray
Smidge Insektsmedel

Kategorier: myggskydd