Avvisande myggskydd – Thermacell

Publicerat av myggfri den

Rädda dig från myggen med hjälp av Thermacell – ett avvisande myggskydd som stöter bort mygg.

Thermacell

Jag hade över mina vänner för att bjuda på mat, vi hade då en Thermacell vid grillen och en annan mitt på bordet. En variant av de avvisande myggskyddet är Mini Halo, som den så fint heter kommer i fina färger, jag har den blåa (se bild). Den går också köpa i röd, grön, vit och grafit. Apparaten ser ut som en ljuslykta eller ett block ljus. Perfekt som bordsdekoration!

När vi sedan skulle ha aktiviteter och lekar en bit bort använde vi den vita MR300(se bild). Det är en enklare variant av ett avvisande myggskydd för att flytta runt eller ha i fickan eller sidofacket på ryggsäcken. Finns även hölster om det är för klumpigt. Jag har nästan alltid med mig min i väskan. Lätt att ta fram när man blir stillastående och vill ha de myggfritt runt sig (som jag alltid vill).

Efter man börjat använda Thermacell blir man helt klart bortskämd,. Myggor håller sig på avstånd och blir roligare att vara ute på sommarkvällarna. Inga klagomål på mygg eller kliande myggbett. Ser nu fram emot en myggfri midsommar!

Thermacell MR300 vit

Mer om avvisande myggskydd

Thermacell är ett avvisande myggskydd. Apparaten stöter alltså bort myggen. Den passar perfekt vid grillen, ute på matbordet eller när en ska vara stillastående utomhus i en stund. Thermacell täcker upp till 20 kvadratmeter och drivs av gaspatron och myggmedelmatta och då ger Thermacell upp till 98% myggfri zon i upp till 12 timmar.

En annan häftig Thermacell är Backpackern, har vänner som använder den när de campar, den kopplar man till en mer traditionell gasoltub, något man ändå har med sig när man campar. Då slipper man byta och packa med sig en massa extra gaspatroner. Den är bra hemma om ni har de till hands, men inte lika fint som de Thermacellerna.

Till skillnad från vår stora gasolmaskin som drar åt sig myggen och utrotar dem så avvisas myggen istället av dessa små apparaterna. Placera helt enkelt Thermacellen där en vill ha det myggfritt. När du rensar i rabatten, målar om huset, hoppar på studsmattan eller bara ligga i hängmattan.

Kategorier: thermacell