Thermacell Backpacker

Publicerat av Jacob Arnborg-Forss den

Tänk dig en myggfri zon, som en osynlig bubbla som skyddar dig på campingsemestern, fjällturen, jakten eller fisketuren. Som skapar en myggfri upplevelse på ett smidigt och enkelt sett. Som får dig att slippa undan massa stickande mygg och myggbett som kliar! Det är Thermacell Backpacker.

Billigt och enkelt!

Det är otroligt enkelt att använda Thermacell Backpacker. Den är designad just för vandring, camping och friluftsaktiviteter. Därav används samma gasbehållare som till campingköket, för att spara på plats och vikt i ryggsäcken och husvagnen. Du skruvar på enheten på en vanlig gasbehållare, därefter placerar du en myggmedelsmatta i enheten. Därefter är det bara att trycka ”on” och på tändaren som sitter på sidan. Tack vare gasbehållaren har du upp till 90 timmars körtid på en 120 ml och upp till 400 timmar på en 500 ml gasbehållare. Därför är det ett otroligt prisvärt alternativ för att avvärja myggen.

Thermacell Backpacker M3 är utmärkt att skruva på efter maten är gjord på vandringsturen.

Hur den funkar!

Med hjälp av gasen värms den lilla mattan med myggmedel. Mattan är blå och luktfri, men bleknar och blir vit när den aktiva ingrediensen utsöndrats helt och mattan därmed är förbrukad. Detta skapar en myggfri zon på ca 20m2.

Värt att lägga på minnet är att Thermacell Backpacker bara är myggavvisande, eftersom den inte dödar eller fångar in myggen. Därför kan en myggfångare vara ett bättre alternativ för dig om du letar efter en mer permanent lösning för sommarkvällarna på altanen.

Är du mer nyfiken på hur den funkar? Kolla in testet här

Thermacell Backpacker – Sammanfattning

Avslutningsvis är Thermacell Backpacker en utmärkt lösning för att skydda sig mot myggen. Eftersom den är portabel och lätt att förstå sig på är den utmärkt för vardagsutflykter och äventyr. Självklart gör den ett lika bra jobb hemma på altanen som på vandringsleden med att hålla myggen på avstånd. Lätt, luktfri, portabel och ljudlös.

Läs mer och köp här

Kategorier: Uncategorized