Bushman & Smidge

Publicerat av myggfri den

Letar du efter ett bra myggmedel? Vi på Myggfri har en del olika varumärken i vårt sortiment, bland annat det välkända myggmedlet Bushman. Bushman är Australiens mest sålda myggmedel och rekommenderas av Världshälsoorganisationen (WHO) som det mest effektiva myggskyddet på marknaden. Bushman har en behaglig och neutral doft och skyddar mot mygg, knott, fästingar, flugor och andra bitande insekter upp till 10 timmar. Det är ett myggmedel som innehåller 40% DEET och finns som spray och gel.

Aftonbladet gjorde ett test år 2019 där Bushman fick enastående betyg. Det kan du läsa mer om här:

https://www.aftonbladet.se/tester/a/0ngjJ6/stort-test-har-ar-basta-myggjagarna

Bild på myggmedlen Bushman och Smidge

År 2019 fick vi även in ett nytt myggmedel som heter Smidge och är ett skonsamt insektsmedel med behaglig doft. Den klibbar inte på kroppen efteråt uppger kunder. Smidge är en spray och innehåller Saltidin som har liten miljöpåverkan och har ingen irriterande effekt mot huden, till skillnad från DEET. Denna produkt kan därför användas av gravida och barn över 3 år, vilket inte är vanligt bland myggmedel på marknaden! Den ger ett effektivt skydd, speciellt mot knott, men även mot mygg och andra bitande insekter upp till 8 timmar. Detta myggmedel är också uppskattat av många kunder, en kund skriver:

”En kanonprodukt för golfaren. Spelat mycket golf längs Norrlandskusten i år på banor som är väldigt knottrika. Med Smidge försvann knotten och energin kunde läggas på spelet istället. Mitt första myggmedel som inte stinker.”

Vi på Myggfri har gjort våra egna tester där både Smidge och Bushman levt upp till våra förväntningar, och vi kan rekommendera båda produkterna till våra kunder. Trevlig myggfri sommar!

Vill du läsa om myggapparater som stöter bort mygg och hjälper dig på så vis, läs detta inlägg: https://blogg.myggor.se/thermacell-ett-avvisande-myggskydd/

Kategorier: myggskydd