Hur startade Myggfri?

Publicerat av myggfri den

Det var sommaren 2008. En härlig dag ute i vår stuga vid Gesebolsjön utanför Bollebygd. Sol och bad hela dagen. Underbart!

Sen kom kvällen, grillen åkte fram och det väntades en härlig middag precis intill vattnet. En typisk supersvensk sommarkväll. Men när solen gick ner fick vi som vanligt springa in med våra tallrikar och äta upp inomhus. KNOTT överallt, och det var samma visa varje kväll. Men just denna kväll hade vi besök och då kom det på tal om att det fanns en maskin som fångade in mygg & knott. Va?! Kunde det vara sant??? Redan nästa dag åkte vi direkt och köpte Mosquito Magnets minsta modell som då hette Defender. Denna maskin satte vi igång och på kvällen kunde vi se som ett svart moln som cirkulerade ovanför maskinen – wow! På morgonen efter så gick vi ut för att kolla i behållaren, gissa om vi blev överraskade! Där var det FULLT med knott som hade torkat. Det var bara att tömma innehållet i sjön och vips kom fiskar och tackade för maten 😉

Den sommaren förändrade mycket för oss. Stugan, som vi pratade om att sälja eftersom det ändå inte gick att sitta ute på kvällarna, hade nu fått ett annat värde. Det var verkligen en investering till fastigheten – för endast 6000 kr. Det var det värt, för nu kan vi vara utomhus även på kvällarna vilket är stor skillnad.

Vi startade upp Myggfri.nu våren 2009. Vi valde att sälja myggfångare eftersom det var något vi stod för och verkligen ville sälja, tack vare våra egna positiva erfarenheter. Idag har vi expanderat och säljer allt från utrotande myggfångare till avvisande apparater och myggmedel. Vi har ett utbrett sortiment med olika varumärken såsom Predator Dynamic, SkeeterVac och Mosquito Magnet. Med andra ord – allt för en myggfri sommar!

Kategorier: Myggfri.nu