Predator Dynamic Stöldskydd

Publicerat av myggfri den

Är du rädd för att någon ska ta din Predator Dynamic? Vi på Myggfri har fått ett antal förfrågningar genom åren huruvida man kan skydda sin Predator från att bli stulen och nu har vi hittat en lösning! Denna lösning innehåller ett hänglås med ett rörelselarm som kommer att börja tjuta om någon försöker att ta din Predator. Om du är intresserad av att få stöldskydd på din Predator kan du läsa vidare om hur detta kommer att gå till.

För att få din Predator stöldskyddad behöver du skicka fot och huvud till oss på Myggfri så svetsar vi på 2 byglar.

I detta stöldskyddspaket kommer det även finnas med en vajer på 2 meter, denna vajer ska sättas genom byglarna och i hänglåset och sedan låsas fast runt ett träd eller något annat fast föremål.

En bild som visar utomhus, stol, sitter, metall

Automatiskt genererad beskrivning

Sedan innehåller detta stöldskyddspaket även ett hänglås med rörelselarm, som du själv kommer att få sätta på. Detta rörelselarm kommer att börja tjuta om det utsätts för rörelser, till exempel om någon försöker att stjäla din Predator. Detta kan även användas som ett vanligt hänglås, genom att vända på låsbygeln åt andra hållet och på så sätt avaktiveras vibrationslarmet. Då kommer alltså det inte börja tjuta om låset utsätts för rörelser.

En bild som visar utomhus, sitter, cykel, motorcykel

Automatiskt genererad beskrivning

I detta videoklipp kan du se hur stöldskyddet fungerar:https://youtu.be/KVWVOx6ll10?list=PLLdGKSwPNs7bWrXLUYHQ9x_bIKpAQ5dM0

Läs vårt inlägg om att starta er myggfångare: https://blogg.myggor.se/starta-myggfangaren/