Is i magen

Publicerat av myggfri den

Ibland så får man inte det resultatet man vill med en gång, med de gasoldrivna myggfångarna. Att de inte fångar optimalt kan mycket väl bero på doften likaså placeringen.

Mia ringde till oss en eftermiddag och tyckte att hennes Predator Dynamic inte fungerade som hon ville, vi diskuterade lite olika alternativ och kom fram till att det kan hjälpa med nya dofter. När Mia fått de nya dofterna och använt dessa i någon dag så hörde hon av sig igen, fortfarande inte nöjd. Vi tog en nytt beslut och skickade iväg en Mosquito Magnet Patriot till henne. När den nya maskinen hade nått henne så hade de nya dofterna börjat fungera så hon skickade tillbaka den nya maskinen utan sura miner. Ungefär samtidigt som vi fick tillbaka maskinen plingade det till i mailboxen.

Hej!!
Jag tackar så mycket för lånet av myggmaskin, efter fyra veckor med den nya doftdosan ser vi äntligen det resultat vi ville med myggmaskinen! Synd bara att ja inte hade mer is i magen. Jag har skickat tillbaka myggmaskinen jag fick låna och hoppas nu att sommaren blir lång =)

Trevlig sommar och tusen tack för denna super bra kundservice ni har och gett mig!!!!

Mvh Mia