Beställa på Myggfri.nu

Publicerat av myggfri den

När du ska beställa något från oss, så gör du det lättast på våran hemsida www.myggfri.nu
När du klickat i det varor du vill ha, så hamnar dom i varukorgen som du ser högst upp på sidan. Sen går du ”till kassan” och där ser du alla dina varor. Nästa steg så skriver du in dina uppgifter och registrerar dig på våran hemsida. Sen väljer du betalningssätt, och där finns det fyra olika att välja på. Antingen faktura (10 dagar), kreditbetalning, direktbetalning (Swedbank) eller bankgiro.

Så fort du lagt en order hos oss, så får du ett mail skickat till dig som en bekräftelse att vi mottagit din order. Har du valt faktura, kredit eller direktbetalning så packar och skickar vi din order samma dag. Du får då en bekräftelse på att din order är skickad på din mail. Har du valt att betala med bankgiro så skickar vi varorna så fort vi ser att pengarna har satts in på vårat konto. Ange då ditt ordernummer vid betalning av bankgiro!

Det tar 2-4 arbetsdagar tills ordern är levererad till närmaste utlämningsställe där du bor. Du får då ett SMS så vet att ditt paket är framme och vart du ska hämta ut det.

Sen är det bara att packa upp och börja använda din nya produkt, och njuta av sommaren.

Finns det något du undrar över eller vill ha hjälp med, så får du gärna höra av dig till oss på Myggfri.nu

Ha en fortsatt trevlig sommar!

Kategorier: Uncategorized