SkeeterVac

Publicerat av myggfri den

Sommaren är tillbaka och likaså är myggen och knotten. Fånga dessa med SkeeterVac!

SkeeterVac är en myggfångare som lockar till sig mygg och knott med hjälp av gasol som utsöndrar koldioxid som på så sätt ska motsvara människans utandningsdoft. Den drivs på batteri och behöver därmed ingen sladd, vilket gör den smidigt att använda och flytta runt. Barnen kan också springa runt utan att snubbla på en sladd. Maskinen är har ett blinkande ljus vilket gör att den kan fånga ett flertal arter. Dessutom har den en anpassad höjd för knott och ett finmaskigt nät som gör att den är extra bra mot knotten!

SkeeterVac behöver förbrukning. Vi säljer två olika: den första är SkeeterVacs egna förbrukning. Den består av SkeeterVac Tac-Trap Sticky Paper (innehåller två st klisterpapper) samt SkeeterVac Surblett Octanol. Oktanolen håller i ungefär 60 dagar. Den andra förbrukningen vi har att erbjuda är Rapid Action. Där ingår Rapid Action Sticky Paper som säljs i 3-pack och Rapid Action Oktanol som finns i tre olika dofter. En originaldoft som är svart och som främst lockar till sig mygg. Sedan har vi en grön doft som lockar till sig både mygg och knott, samt en röd doft som är anpassad för till exempel översvämningsmygg, tigermygg och andra mer aggressiva myggarter. När du köper maskinen ingår det en oktanol och ett klisterpapper.

Läs mer om SkeeterVac och våra andra produkter på myggfri.nu.

Har du svårt att veta vad du behöver? Läs våra andra blogginlägg som ger dig en bättre bild av våra produkter. Här kan du till exempel läsa om Mosquito Magnet.