Myggfångare inomhus

Publicerat av myggfri den

Det finns massor av olika myggfångare inomhus och utomhus. Det finns olika knep man kan göra för att få myggen och försvinna. Men det som visar sig vara mest effektivt är myggdödare som utrotar myggen. Sedan finns det apparater som stöter undan mygg. På samma sätt som det finns olika varianter utomhus finns det faktiskt inomhus också.

Myggfångare inomhus – utrotande

Naturbild på insektsfångare Moel.
Moel Moon

Vi på Myggfri har en del olika varumärken som producerar myggfällor inomhus som är utrotande. Dessa kan man även använda under tak och där den kan skyddas mot fukt. Just nu har vi 6 olika maskiner av Moel, alla dessa har olika funktioner och färdigheter som gör dem mer anpassningsbara efter behov. I år har vi tagit in en ny variant Insektsfångare Stor Zapper 40W som till exempel är väldigt användbar i stall, industrilokaler och ladugårdar. Sedan har vi mindre varianter av Moel. Swissinno och Amplecta är två andra varumärken, du kan läsa mer om vilken som passar dig bäst på myggfri.nu

Avstötande/avvisande

Det finns även myggapparater inomhus som stöter undan mygg. Mr Mosquito har två varianter, en med 12 volt som är anpassad för husbil och husvagn och en med 230 volt som är anpassad för ett hushåll. Vill du läsa mer om våra avstötande myggapparater som är användbara för utomhusklimat kan du läsa vårt inlägg om det här.

Myggbloggen

Myggfri.nu