AMT200 Boosterkit

Publicerat av myggfri den

AMT 200 är en av våra utrotande myggfångare som enbart drivs av elektricitet det vill säga att ingen gasol behövs. Det är en uppdaterad version av den föregående modellen AMT100.

AMT 200

Naturbild på myggfångaren AMT200
AMT200

Myggorna lockas genom ett LED UV-ljus, värme och doftämnet Rapid Action octenol. I maskinen medkommer en grön oktanol, det finns även att köpa ett 4-pack grön oktanol som ett sommarpaket. Dessa tre faktorer ska tillsammans vara en bra kombination för att locka in en mygga. Den lockas även in av en gnutta koldioxid.

AMT200 Boosterkit

För att öka fångsten ytterligare kan man välja att köpa ett Boosterkit till sin AMT200. På Myggfri har vi gjort ett paket där man kan köpa AMT200 Boosterkit tillsammans. Boosterkitet ökar koldioxiden mer miljövänligt då det inte behövs någon gasol utan kolsyran i tankarna är utvunnen från luften vilket gör att inget extra utsläpp görs. Varför man ökar fångesten är helt enkelt för att det finns ett extra lockmedel, det vill säga en högre dos av koldioxid. Vi människor andas ut koldioxid och är bland annat det som lockar mygg och knott.

AMT200 BoosterKit
OBS! Kolsyreflaskan ingår ej

Elektrisk maskin vs gasolmaskin

Det som är viktigt att nämna är att det inte är samma mängd koldioxid som en gasolmaskin. Därför är det en större prisskillnad mellan en elektrisk maskin och en gasolmaskin. Det beror helt enkelt på hur stora myggproblem man har och det är olika från individ till individ. I vissa fall räcker det med en AMT200 Boosterkit och i vissa fall inte. Vill du läsa mer om gasolmaskiner har vi skrivit ett inlägg om dessa också.

Myggbloggen

Myggfri.nu